اخبار

سخنان رهبر ایران قاطعانه است اوباما؛ دروغگوی سریالی آمریکا سرکرده پرچمداران دروغین جهان است

روه بین‌الملل خبرگزاری فارس- سید رضا پیراسته: «استفان لندمن» از منتقدین جدی سیاست‌های کاخ سفید و غرب به رهبری آمریکا به شمار می‌رود. لندمن دانش آموخته دانشگاه هاروارد آمریکا و  پای ثابت رسانه‌های مخالف سیاست‌های کاخ سفید است. وی در گفت‌‌وگویی اختصاصی باخبرگزاری فارس شرکت نمود که مشروح آن به شرح ذیل تقدیم می‌شود.

فارس: همانطور که می‌دانید ایران کشوری مستقل است. چرا آمریکا و اسرائیل تحمل دیدن ایران مستقل را ندارند؟

 استفان لندمن: استقلال ایران دلیل مهم این است که واشنگتن و تل‌آویو خواهان جایگزین این دولت با دولتی غربی هستند. آمریکا خواهان سلطه جهانی بلامنازع  و احاطه بر همه کشورها است. اسرائیل نیز سلطه منطقه‌ای  می‌خواهد. این رژیم می‌خواهد کشورهای منطقه را با تجزیه یا بالکانیزه کردن به حالتی درآورد که کنترل آن آسان باشد

فارس: آیا برجام به بهانه‌های اردوگاه تندروهای آمریکا و نیز اسرائیل برای حمله به ایران پایان داد؟

استفان لندمن: موضوع هسته‌ای ایران همواره برای آمریکا و اسرائیل بحثی انحرافی بوده زیرا برنامه هسته‌ای ایران مسالمت آمیز بوده و هیچ جنبه نظامی نداشته است. معتقدم توافق هسته‌ای اهداف بلند مدت آمریکا و اسرائیل را در قبال ایران تغییر نخواهد داد و تغییر نظام ایران خط مشی سیاسی آن‌ها است.

فارس: فواید برجام برای ایران در برهه فعلی و آینده چیست؟

استفان لندمن: برجام مسیر همکاری‌های اقتصادی اروپا با ایران را البته هموار کرده است. ضرر اصلی این توافق این است که اهداف آمریکا و اسرائیل بدون تغییر باقی مانده است. مقام‌های ایران می‌دانند که دولت آمریکا قابل اعتماد نیست. تاریخچه نفرت انگیز آن‌ها خود گواه است. منتقدین همواره از موضوع هسته‌ای ایران به عنوان بهانه استفاده می‌کردند در حالی که روشن بود ماهیت برنامه هسته‌ای ایران مسالمت آمیز است.

فارس: آیا ضرورت دارد ایران همواره در حالت آماده باش در زمینه احتمال رخنه آمریکا برای انجام انقلابی رنگی باشد؟

استفان لند‌من: مقام‌های ایرانی می‌دانند که به ویژه به دولت آمریکا نمی‌توان اطمینان کرد زیرا این کشور متقلب است. گذشته آن‌ها خود گواه این مسئله است. در ارتباط با آمریکا، ایران ضرورت دارد بداند که با کشور پلید و بد سرو کار دارد. خطر وقوع انقلاب رنگی یا بهانه برای جنگ نیز وجود دارد. نو محافظه کاران دیوانه در سیاست آمریکا حاضر هستند و در پی بهانه‌‌ای برای جنگ علیه بشریت می‌باشند.

فارس: ما در مواضع آمریکا شاهد رویکردهای دوگانه در قبال ایران از یک سو و عربستان سعودی و قطر از سوی دیگر هستیم. آمریکا و متحدانش ایران را به حمایت از گروهای عقیدتی و جهادی در منطقه متهم می‌کنند اما در قبال حمایت مالی سعودی‌ها از وهابیت در منطقه که موجب زایش و پیدایش داعش شده است، سکوت می‌کنند. دیدگاه شما در این زمینه چیست؟

استفان لندمن: معیارهای دوگانه آمریکا همواره در سیاست‌های آمریکا جای داشته است. این کشور با دولت مشروع ایران برخورد غیر مسئولانه می‌کند اما با رژیم‌های سرکش و بی‌رحمی چون عربستان سعودی و اسرائیل و برخی دیگر در حاشیه خلیج فارس روابط صمیمی دارد.

فارس: دیدگاه شما درباره پیام‌های آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ایران که به اشکال مختلف بیان می‌شوند، چیست؟

استفان لندمن: آیت‌‌الله خامنه‌ای برای من شخصیت مهمی محسوب می‌شود . آیت‌الله خامنه‌ای با صراحت سخن می‌گوید و به آن‌چه می‌گوید عمل می‌کند. باید عرض کنم «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه نیز همانطور است. آیت‌الله خامنه‌ای و پوتین مخالف سیاست آمریکا، اسرائیل هستند و در نقطه مقابل همانطور که بارها گفتم اوباما رییس جمهور آمریکا و نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل دروغگویان سریالی هستند. سخنان انتقادی آیت‌الله خامنه‌ای از غرب به رهبری آمریکا و اسرائیل خوشایند منافع آمریکا نیست. گفتار و پیام‌های رهبر ایران در جامعه مسلمانان و در بین اقشار مختلف جوانان و بزرگسالان نفوذ دارد. آیت‌الله خامنه‌ای جایگاهی بالاتر از همه رهبران مسلمان کشورهای اسلامی دارد. آیت‌الله خامنه‌ای در زمینه اتخاذ مواضع ضد آمریکایی و اسرائیلی در صدر سران مسلمان کشورهای قرار دارد و من چندین بار سخنان ایشان را نقل قول کرده‌ام.

فارس: آیا دولت آمریکا خود نشانه «پرچم دروغین» و بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت جهانی است؟

استفان لندمن: آمریکا سرگروه پرچمداران دروغین متجاوز جهان است و اسرائیل نیز شریک مهم واشنگتن است . این دو حکومت از هم در جنایت‌های بزرگ حمایت می‌کنند. آن‌ها واقعا بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت جهانی هستند. آن‌چه تاکنون رخ داده پرچم دروغین کلاسیک غرب شبیه دیگر موارد با مشارکت اسرائیل، آمریکا و فرانسه و برخی دیگر است. فرانسه نیز مانند آمریکا اعلام نبرد علیه تروریست‌ها را می‌کند اما زیرساخت‌های دولتی و نه داعش را هدف می‌گیرد. در یک سال بمباران عراق از سوی آمریکا هیچ هدف خاصی از داعش نشانه گیری نشد و ادعای رسانه‌های آمریکا چون «نیویورک تایمز» در مورد هدف گیری کامیون‌های داعش دروغ بزرگ است. داعش نیز چون القاعده دست پرورده آمریکا است. آمریکا برای باز کردن جای پای خود در منطقه داعش را روانه عراق و سوریه کرد و شاید روانه ایران نیز بکند که مقابله با آن‌ها حیاتی است.

فارس: نظر شما در باره ماجرای اخیر در پاریس چیست؟

استفان لندمن: این حادثه کشتاری از پیش برنامه ریزی شده  بوده است . من مورد مثبتی را از ماجرای پاریس نمی‌بینم. از دید من حمله پاریس «11سپتامبر فرانسوی» و بسیار شبیه به ماجرای رخ داده در نیویورک بود. حمله تروریستی چندی قبل به پاریس عملیات نظامی برنامه ریزی شده هوشمندانه‌ای از جانب تروریست‌ها بود.

اگر مطلب مفید بود به اشتراک بگذارید:

نمایش 3574 دفعه
آخرین ویرایش در سه شنبه 10 آذر 1394

درباره شرکت پیشگام صنعت

هات تپ خطوط لوله و مخازن از فرایندهای پیچیده و دارای متغیرهای تعیین‌کننده بسیار می باشد. نفس این عملیات با توجه به پیچیدگی هایش دشواری های خاص خود را داراست و از این رو ترجیح بر آن است که متغیرهای خارجی دخیل در تسهیل فرایند هات تپ تا جای ممکن کاهش پیدا کنند و مجری هات تپ تمرکز خود را بر خود عملیات متوجه کند.
به طور کلی دو دسته متغیر در پیشبرد فرایند هات تپ موجودند که بی‌توجهی به هیچ کدام از آن‌ها توجیه پذیر نیست؛ دسته اول متغیرهایی هستند که ذاتی عملیات هات تپ بوده و در هر عملیات تکرار می‌شوند؛ مثل فرایند آماده‌سازی تجهیزات، ساخت اتصالاتی نظیر اسپلیت تی، تجهیز دستگاه هات تپ، تست فشار، تست نشتی و از این قبیل. این دسته متغیرها در تمامی عملیات های انشعاب گرم هات تپ تکرار می شوند و از این حیث جزو بندهای عام و کلی در عملیات انشعاب گرم تلقی می شوند. در تمامی عملیات های هات تپ ما در درجه اول شرایط محیطی انجام کار را آماده کرده و سپس تجهیزات و ابزار آلات مورد نیاز برای کار را تدارک می بینیم. در درجه بعد فرایند ساخت اتصال هات تپ اعم از اسپلیت تی یا سدل نیپل شروع می شود و پس از نصب و تست روی لوله نصب می شود. سایر مراحل شامل نصب ولو و انجام عملیات هات تپ نیز بخشی از فرایند می باشند که چنان که اشاره شد جنبه عام و کلی داشته و در تمامی عملیات های انشعاب گرم تکرار می شوند. مجریان هات تپ معمولاً دستور کار مشخص و روتینی برای انجام این سلسله مراتب از انجام کار دارند.
اما از سوی دیگر با طیف دومی از متغیرها مواجهیم که بسته به نوع عملیات متغیرند. برای مثال محل انجام عملیات هات تپ، ارتفاع یا عمق کار، شرایط محیطی کار، زاویه هات تپ و... . در مورد دسته اول متغیرها رعایت الزامات و استانداردها ضروری است اما در خصوص دسته دوم متغیرها مجری هات تپ و کارفرما باید بکوشند در تعامل با یکدیگر تا جای ممکن از مزاحمت‌ها و تداخل‌های آن‌ها حین کار بکاهند تا پیشبرد پروژه هات تپ با کمترین حاشیه و بیشترین تمرکز و توجه همراه باشد. این دسته متغیرها دارای شرایط منحصر به فرد خود بوده و نمی توان به صورت کلی فرمولی مشخص برای شان ارائه داد، بلکه باید راهکارها و پاسخ های احتمالی به اقتضائات خاص فنی عملیات، به صورت مهندسی شده و ابداعی ارائه شوند. معمولاً روال کار بر این است که مجری عملیات هات تپ اطلاعات را تمام و کمال از کارفرما دریافت کرده و با اتخاذ تدابیر برای مشخصه های ویژه عملیات طرح اجرایی کار را تدوین کرده و به حضور مهندسین و بازرسان کارفرما اعلام می کند تا ایشان نیز نسبت به امکان یا عدم امکان طرح نظر خود را اعلام دارند. در صورت تأیید ایشان کار به انجام می رسد و در صورت عدم تأیید و یا ارائه پیشنهاد اصلاحی، مسئله از طریق کارگروه های فنی و مهندسی و تبادل نظر تا رسیدن به راه حل نهایی ادامه می یابد.
زاویه انجام عملیات هات تپ از جمله متغیرهای خارجی محسوب می‌شود که در صورت امکان قابلیت تغییر موقعیت و زاویه آن وجود دارد. البته چنان‌که اشاره شد این امر در صورتی مقدور است که کارفرما توان استفاده از انشعاب گرفته شده جدید جایگزین درخواست خود را داشته باشد. معمولاً انجام عملیات هات تپ در زاویه 0 درجه و به صورت افقی بهترین و کم حاشیه ترین عملیات هات تپ بر حسب متغیرهای خارجی محسوب می شود، و پس از آن هات تپ عمود در زاویه 90 درجه از بالا دارای مزیت است. اما در صورتی که هات تپ در زوایای مختلف نظیر 30، 45، 60 و مواردی از این نظیر را داشته باشد متغیرهای جدید مثل کنترل دستگاه هات تپ حین انجام عملیات و نیز پیش بینی های ویژه در خصوص محل تردد اپراتورهای عملیات هات تپ نیز بر کار افزوده می‌شوند. در این شرایط و به منظور تسهیل فرایند و کاهش متغیرها، تغییر زاویه عملیات هات تپ به ایشان توصیه می شود اما در صورتی که اقتضای کار و ماهیت انجام عملیات هات تپ به گونه ای است که انجام عملیات به صورت زاویه دار ضروری می‌نماید بدون شک نظر کارفرما بر تسهیل فرایند هات تپ ارجحیت دارد.